Monday, April 18, 2011

Can the real T please stand up????kate eminem~

ini isu basi tapi pedulikla kan.dah idea lembab nak datang nak buat macamane. okeh tanak sembang panjang sebab isu ni dah basi.

without further due....brrr brrr...brrr.

owh mende ni saye buat sebab ape yang jadi kat malaysia ni mmg paling komedi didalam merancang sesuatu konspirasi ala tahap budak darjah dua berangan main pondok2 belakang surau dan end up ciom molot walopun tak tau ape rase cium lagi mase tu sebab belom mumayyis.

ok.teruskan.

can the real T please stand up!!!!!!

"me...bekos i inves so meni maney to buy gol instead of ASB. go Maybank Kijang gold. nex step i inves in Dinar Kelantan"...Mr T from The A Team.


"yu tengok jekla kat spenda ai tu ade ape.tak cukup bukti ke ai T sebenar.watepakkk mannnn!!!!i slap yu!"...Booker T from WWe.

"sebab gigi gua kuning kot.need I give more explanation?lagipon gua rapper siot.gua T" kate T Pain sambil shuffle.


" ai datuk K bongok?ape jadah masuk dalam list ni.perkara paling teruk ai buat pon is gosok2 misai i kat perut partner ai.yu ni bongok tau" kata Dato K lepas minum susu dan masih lekat sisa susu kat bibir dan misai beliau macam iklan Paris hilton minum susu tu.


"hihihihihi...hihihihiihi(giggles) kiteorang mase tu kat mamak.saje bual kote buat cerite anwar romen2 ngan amoi.skali gua bahan Thamby pasal die dgn budak sekola dulu.skali die pon naik angin kan.terus ajak tengok blu.mase tgk blu kat tipon tu shuib perasan muke mamat blu tu macam anway.kiteorang gelakla.time gelak tu plak gua terpikir kalo kaco anwar seronok jugak.geng 2 orang ni pon setujula kan.idea bernas beb~~
then Thamby teringat cite holiwud dulu2 mcm cite Men in Black.die kate Men in Black cite comedy mystery sebab name gune name kod.so dalam bebual kote tu kiteorang pilih name datok T sebab kiteorang dato kan.T tu trio lah.kelakar tak?ahahahahaha.u get it?we three datuks..hence Datuk T...hihihihihiihi~giggles.kelakar siot.ahahahaha."kate mereka diatas sambil isap bong~

1 comment:

Nor Azhan said...

Shut up laa.